Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Vad man ska tänka på när man byter skrivbord!

När det gäller kontorsmöbler så är det en sak som är riktigt svårt och det är att i förväg bedöma vad man faktiskt behöver. Självklart ska det vara ett snyggt skrivbord men det ska också ha plats för allt du ska pyssla med. Det är en viss skillnad på om du ska skaffa kontorsmöbler till jobbet eller om du ska köpa för att ha i hemmet också. På arbetsplatsen ska det ju inte bara var funktionellt och snyggt, det ska också passa in i det befintliga möblemanget. Då är det enklare hemma, man har inte riktigt lika mycket att ta hänsyn till där. 

Fem saker som du ska tänka på

För att du ska bli nöjd och ha en möbel som du kan trivas med en längre period så är det bra om du innan du köper den sätter dig ner och funderar på några saker.

  1. Funktionen - Vad ska det användas till? behövs det massor av lådor eller en stor yta?
  2. Färgen - Mycket viktigare än du tror, du ska sitta vid det en hel del och då måste det vara en behaglig färg som också passar in i rummet.
  3. Höjbart? - Om du jobbar länge vid ett skrivbord så är det otroligt skönt att ibland kunna stå upp och jobba, det är värt de extra kronorna!
  4. Material - Det finns skrivbord i stål, trä, kompositmaterial och även annat. Se till att du tänker på hur resten av rummet är möblerat så det inte krockar.
  5. Priset - Ett bra skrivbord kostar lite mer och det är det värt, du får verkligen valuta för pengarna när du satsar på ett bord med hög kvalitet! 
11 Jan 2017