Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Vad har du för semesterplaner?

Semestrarna de två senaste åren har kanske inte varit så bra, då det varit pandemi. Under 2020, så väl som 2021 så var det många som valde att ha en så kallad hemester, eller staycation. Mycket på grund av pandemin. Än är ju inte faran över, men med vaccinet som kommit, så blir det kanske lite lättare att åka iväg denna sommar. Så oavsett om du jobbar på mekanisk verkstad som Axido eller på kontor, kanske det snart dags att planera sommarens semester? Sedan är det inte ett måste att åka iväg, en del trivs bra att gå hemma och greja med trädgården och huset.

Se dig omkring i Sverige

Även om det är möjligt att åka på utlandssemester så kräver det ju i alla fall just nu att man har testat sig eller att man vaccinerat sig. Det kan vara enklare att bestämma dig för att semestra hemma i Sverige i år. Det går ju bra det med. För vi har ju en massa fina landskap och städer att besöka. Öar med för den delen. Både Gotland och Öland är ju fantastiska att åka till om sommaren.

Vi har ju även flera vackra skärgårdar runt om i Sverige. Då finns det många små öar, kobbar och skär.

Våga testa något annat

Om du brukar göra samma sak, varje år, varje semester, så kanske du ska testa något helt annat denna sommar? Det finns ju en massa saker att företa dig, många gånger bara ett stenkast från där du bor, beroende på var det är så klart. Men det kan vara skoj att uppäcka nya saker.

18 Feb 2022