Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Vad är AdBlue?

Fordon som är bränsledrivna, de producerar alla utsläpp. Är det så att du kör en dieseldriven bil så är avgaserna från motorn fulla av sot, aska och kväveoxider som förorenar miljön.  Du kan då via AdBlue pumpar använda AdBlue, som är en ureabaserad vätska som inleder en kemisk reaktion för att neutralisera kväveoxider (NOx) i dieselavgaserna. Det är helt enkelt för att reducera mängden farliga avgaser. 

Behöver du en dieselpump?

Du som använder diesel, du kan hitta dieselpumpar hos Verkstad-Experten. De har även ADBlue punpar. Sedan har detta företag även andra sorters pumpar med samt tillbehör till dem. Det kan vara smart att ha en egen pump med det drivmedel du använder. 

Om man ser till en dieselbil, som även har ett AdBlue system så har den flera delar. Det är då en dieselmotor, en AdBlue tank, en doseringskontrioll och en selektiv reduktionskatalysator. Det kan vara bra att satsa på att ha pumpar med dessa två olika saker på din gård, eller på ditt företag. 

Bra produkter inom handverktyg och maskiner

Hos Verkstad-Experten kan du hitta en hel del bra saker för din verkstad, för ditt garage, för dina olika fordon. De har det mesta inom handverktyg, maskiner, pumpar med mera. Detta företag har som mål att erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Dessutom så samarbetar de med många olika leverantörer. Hos dem kan du hitta en hel del bra produkter. 

 

3 Mar 2023