Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Trendigt med olika sorters utebad

Något som började bli populärt redan för ett par år sedan, det var badtunna. Innan det var det pool alla ville ha. Sedan dess har det även kommit så kallade spabad man kan välja. Det finns bra spabad i Uppsala att köpa om man vill. Just att kunna njuta av att bada utmhus, det är inte fel. Fördelen med ett spabad Uppsala är att det är lite lyxigare variant av en badtunna kan man säga. Det passar perfekt att ha på altanen, och hela familjen kan njuta av den.

Gör ett utespa hemma

Det är inte fel att satsa på att göra ett utespa hemma, om man ändå satsar på att köpa ett spabad. Det genom att göra det fint runt om med blommor, och andra dekorationer till exempel. Skapa en rumskänsla med hjälp av rabatter, buskar, träd, växter, möbler, parasoll eller spaljéer. Inred runtom badplatsen där du har ditt spabad. En bänk, en vilstol eller en trädgårdsgrupp kan vara mysigt att sitta vid om man vill ta en fika eller bara relaxa.

Satsa på ett spabad

Ett spabad är perfekt för dig som har en stor trädgård och vill göra något bra av en redan tom yta. Se ut en lämplig plats i trädgården. Det kan vara intill en häck, vid en rabatt eller i ett ljust hörn. Där kan du ha ditt spabad och sedan plantera det du vill eller inreda det så som du vill ha det enligt ovanstående tips.

11 Mar 2019