Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Trenden med städhjälp håller i sig

När RUT-avdraget kom 2007 så blev det en riktigt stor trend i att anlita olika företag för att utföra hushållsnära sysslor. Det eftersom att avdraget gjorde det så mycket billigare. Detta avdrag finns ju kvar än idag och det är minst lika poppis att än idag få hjälp med saker. En av dessa saker är städning. Det är något som alla kan ha nytta av, att anlita en städfirma som till exempelvis Städcompaniet. De kan du hitta på www.stadcompaniet.se. Det går att få hjälp med olika sorters städningar. De två vanligaste är hemstädning och flyttstädning.

Hemstädning

Hemstädning av en städfirma är helt enkelt städning av hemmet. Oftast kan man få det på abonnemang, så att de kommer och städar varje vecka, eller varannan. Det brukar då ingå saker som dammsugning, våttorkning av golv, damma av skåp och hyllor och lite annat smått och gott. Det bästa är att kolla på den städfirmas hemsida som du tänkt anlita för att se vad som ingår.

Flyttstädning

När man ska flytta, så ska det alltid avslutas med en flyttstädning. Även det går att få hjälp med av en städfirma. Då är det en mycket noggrann städning av hela bostaden, från tak till golv och allt som finns däremellan.

Andra städtjänster

Olika städfirmor har så klart olika utbud av tjänster, men de vanligaste utöver hemstäd och flyttstäd brukar vara dessa:

  • Kontorsstädning
  • Trappstädning
  • Visningsstädning
  • Storstädning
  • Fönsterputsning

Så det går att få hjälp med att städa det mesta!

12 Apr 2022