Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Smyckestrender

När det kommer till smycken så är det som så att varje år är det en ny trend, inom det. Dock finns det vissa saker som består, år efter och och det är silversmycken. Smycken i silver är något som nämligen aldrig går ur tiden, det är något som alltid kan bäras och det är enkelt att matcha med andra smycken och med kläder. Men hur ser det ut med 2018 års trender inom smycken?

Trender under året

Det finns många listor och bildspel att kolla på när det gäller trender. Metros lista hittar du här till exempel. 

Andra listor säger att det i år är mycket struktur och hamrade former eller skulpturala former. Det är även vintage, i form av insekter, fjärilar och blommor. Andra trender vi kan se är lager på lager, med många och långa halsband.

Sedan är även en trend med religiösa symboler på dina smycken samt att det även inte är fel att ha så kallade statement-örhängen, som blir pricken över i:et. 

Sen är det som så att personligt, det går alltid hem. Det genom att mixa silversmycken i form av berlocker, med bokstävsarmband, med symboler, med mera. Ha armband, örhängen, ringar, halsband som visar din still helt enkelt. 

Sen är det ju upp till var och en om man vill följa trender eller om man helt enkelt tar det man själv anser vara snyggt och vill bära. Det är helt upp till var och en faktiskt när det gäller just smycken!

 

23 Jun 2018