Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Satsa på snygga glasögon

Idag är det ganska många som har ett synfel av något slag. Har man ett synfel så kan man korrigera detta genom att bära glasögon, linser eller genom att operera sig. Idag finns det gott om snygga, moderiktiga glasögon. På nätet finns det billiga glasögon, om man inte vill lägga en hel förmögenhet på dem. En butik är till exempel ExtraOptical. Hos dem kan man köpa glasögon online. Du måste dock veta vad du ska ha för styrka på dina glasögon, så att du får rätt modell. 

Vilken form på glasögonen ska man välja?

Glasögon idag kommer i en mängd olika former. De är rektangulära, ovala, runda, pilot, wayfarer och cat eye. För att hitta den form du ska ha och som passar dig bäst så gäller det att först bestämma vad du har för ansiktsform. Det är utifrån det man utgår. De vanligaste ansiktsformerna som finns är runt, hjärtformat, ovalt eller fyrkantigt. På ExtraOptical.se så finns det en sida med just detta, som du kan jämföra ditt eget ansikte med. Där står även vilka former på glasögon som passar vilka ansiktsformer. Det är alltid snyggare med rätt form på glasögonen.

Köp via nätet

Fördelen med att köpa glasögon online är att det kostar oftast bra mycket mindre än om du köper dem direkt hos optikern. Du kan därmed satsa på märkesglasögon om du vill och ändå gå dem till ett bra pris. Sen är det så klart inte ett måste att ha märke, det viktiga är att du har rätt styrka, så att du får den falkblick du behöver!

 

9 Jan 2019