Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Ny restaurang i Katrineholm

Då vi gärna håller koll på trender inom vitt skilda områden så har vi så klart koll på när det kommer nya restauranger. Det finns en ny restaurang i Katrineholm, som heter Ceith & Agnes. Du hittar dem på Ceithagnes.se. Denna restaurang är mer än bara en "vanlig" sådan. Hos dem kan man så klart äta en god middag, lagad på lokala råvaror, men de erbjuder även catering, festlokal samt att de har matlagningskurser!

Testa en matlagningskurs

Oavsett om du är en van matlagare eller nybörjare i köket så är det inte fel att gå en matlagningskurs. Hos Ceith & Agnes lär ni er att laga mat ifrån grunden och ni kommer att få tips på hur ni kan effektivisera matlagningen och experimentera med olika kryddor och råvaror. De har bland annat matlagningskurs inom husmanskost och italienskt.

Boka catering

Om man ska ha en fest eller ett event med mat, så kan det vara skönt att slippa laga den själv. Då är catering ett bra val. Denna restaurang erbjuder en välbalanserad och varierande meny som passar både stora som små. 

Dessutom, de har även en festlokal ni kan vara i, om det är så att ni inte har det sedan innan. Det är ju perfekt!

Testa en middag

Så, vi rekommenderar er att boka bord hos denna restaurang och testa på deras mat. Sedan kan ni även fundera över matlagningskurs eller boka in dem att sköta er catering inför nästa fest som ni ska ha. 

7 Mar 2019