Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Lek med vatten

Något som barn i alla tider har tyckt varit roligt, det är att leka med vatten. En trend som kommer mer och mer nu, det är så kallade vattenlekplatser. Det kan du läsa mer om på Cado Aqua. En stor fördel med vatten, det är ju att här i Sverige har vi oftast gott om det och det är lätt att ta fram hinkar med det så att barnen kan ha skoj. Det är inte heller fel att ta fram vattenspridaren så att de kan springa igenom den. 

Vatten går ju även att leka med på annat sätt, genom att åka och bada, att ha vattenkrig eller liknande. Sedan är det minst lika kul att leka med vatten inne, som i badkaret, eller i diskhon.

Upptäck något nytt

Kanske ni har en vattenlekplats nära er, som ni kan gå till. Då tycker jag ni ska testa det. Det är helt enkelt olika saker som byggts upp, som en slags lekplats men där vatten har fått tagit en stor del av det hela så att säga. Bakom dessa står företaget Cado Aqua. De har även så kallade naturlekplatser, så att att barn kan komma nära naturen, även om de bor i stan.

Har ni inte en sådan här nära, så ta den egna naturen nära er och lek i. Det finns mycket spännande att upptäcka oavsett om det är ett grönområde, en park eller om det är så att ni har en skog nära er.

15 Aug 2022