Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Kontinentalsäng

Det absolut hetaste man kan ställa i sitt sovrum just nu är en kontinentalsäng. Jag menar förstås inte något annat än trendmässigt. Kontinentalsängar är eleganta, robusta och sköna sängar som man köper för att njuta av skön sömn i för flera år framöver. Kontinentalsängen kan beskrivas som ett lager av tjocka resår- och andra typer av madrasser förenade med en stor huvudgavel klädd i tyg. Ofta finns det tillhörande kuddar och andra finesser. Har man en gång sovit i en kontinentalsäng så längtar man efter att få göra det igen.

Min bästa investering

Jag köpte själv en kontinentalsäng alldeles nyligen och jag har nog aldrig gjort en bättre investering! Dels är den precis så skön som jag drömde om att den skulle vara, men det allra bästa är hur fantastiskt snygg den är! Av alla sängar jag har ägt så är detta helt klart den allra snyggaste och efterasom den samtidigt är så pass neutral som den är så kommer den att smälta in bra i mitt hem för många år framöver. Det var en suverän investering!

Sover som en prinsessa

Medan sängen är viktig så är bäddmadrassen kanske det allra, allra viktigaste på sängen. Det är den som avgör hur god sömn man får. Vissa föredrar hårda bäddmadrasser medan andra gillar att sova mjukt. Jag tycker inte om vare sig det ena eller det andra utan villa ha något mitt emellan. 

Jag handlade min kontinentalsäng och bäddmadrass från wegot.se och är verkligen helnöjd. De har även mycket annat supersnyggt till hemmet.

31 Dec 2016