Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Hur friar man på bästa sätt?

Att fria, det är en speciell stund och det kan göras på en mängd olika sätt. Att ha varit i förväg hos en guldsmed för att fixa ringar är en god idé. Det finns bra guldsmeder Uppsala. Hur du väljer att fria är så klart upp till dig, men här är ett par förslag.

Förslag på hur du kan fria

Ett sätt att fria är att vara kreativ och fria på ett oväntat sätt. Kanske via en reklamfilm på bion, före filmen ni ska se. 

En klassiker annars är att fria på restaurang och lägga ringen i champagneglaset, gömma den i desserten eller ha den i fickan.

Du kan också satsa på ett spontant frier. Låt ringen ligga i din ficka tills ett tillfälle då det helt enkelt känns rätt att ta fram den och ställa frågan. 

Om du vill göra något helt utöver det vanliga så planera något som överraskar din partner masor. Som att låtsas att ni ska åka iväg på en resa till Göteborg men väl på flygplatsen berätta att ni ska åka till Paris. Sedan planerar du in ett romantiskt frieri framför Eiffeltornet!

Annars kan du passa på när hela familjen är samlade på julafton eller fråga din kärlek när ni är på en mysig middag med vänner.

Du kan också satsa på att fria till din kära, när ni är på ett bröllop, där romantiken redan flödar. Men hör med brudparet att det är ok att du gör det!

17 Nov 2020