Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Funderar du på att anlita ett städföretag?

Idag är det rätt många av oss som känner att tiden för att städa hemmet räcker inte riktigt till. Eller så lägger vi hela helger på att göra det. Dock är det allt vanligare att anlita ett städföretag för hemstädning. Det är faktiskt en god idé att göra det. Det gör att du får tid över till annat, men att du ändå får ett välstädat hem. Det finns en del saker att fundera på då du ska anlita ett städföretag för hemstädning.

Saker att tänka på

Bland de saker du bör fundera över då du ska anlita en städfirma är hur ofta du vill att de ska komma och städa hemma hos dig. Många städfirmor erbjuder hemstädning både i abonnemangsform och för enstaka tillfällen. Ett abonnemang kan vara bra så att de kommer en gång per vecka, eller varannan. 

Fundera även på vad det är för typ av städhjälp det är du behöver. Oftast innehåller städabonnemangen olika städmoment, oftast vanliga saker som damma, dammsuga, torka golv och så vidare. Kolla av med de du anlitar vad som ingår och vad du får beställa som extra tillägg. 

Testa städning

Det finns städföretag i Sundsvall som kan erbjuda flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning, fönsterputsning, dödsbostädning och mycket mer. Kolla av om du kan få en så kallad teststädning så att du kan känna efter om det är något som passar dig. Eller så kör du en enstaka städning för att testa på det. 

12 Aug 2020