Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Flytta själv eller anlita flyttfirma?

När det är dags att flytta, så finns det två alternativ. Det ena är att anlita en flyttfirma i Stockholm eller att du flyttar själv. Vad passar då bäst? Båda alternativ har ju så klart både fördelar och nackdelar. Låt oss reda ut vad som kan passa dig bäst.

Flytta själv

Om du väljer att flytta själv, så är det ju oftast det billigaste alternativet. Men det kommer att finnas en del kostnader. Du behöver ju ha en flyttbil eller ett släp, bensin, samt kartonger och flyttlådor. Du måste även ha körkort,eller någon som kör, samt du måste klara av att bära tunga möbler. 

Du måste boka in flyttbil eller släp, i god tid, samt även be vänner att hjälpa dig ett visst datum. Det är svårt att helt på egen hand bära vissa möbler. 

Du måste även kolla över hur lätt eller svårt det är att få in möblerna och allt annat i nya bostaden. Finns det hiss eller måste ni använda trapporna? En flytt på egen hand kan vara tungt och slitigt.

Flytta med flyttfirma

Om du väljer att anlita en flyttfirma, så kostar det lite mer än att flytta själv. Det är smart att ta in offerter från flera. Det för att få bästa priset. På Billigflyttfirmastockholm.nu finns det en bra flyttfirma du kan anlita. En fördel med flytthjälp av flyttfirma är att du får en flytt som går snabbt och smidigt. En del låter dig även låna flyttkartonger eller hyra dem billigt. 

5 Sep 2020