Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Att lyckas med flyttstädningen

En flyttstädning är det som ska se i din gamla bostad om du flyttat till en ny. Det är ofta det som görs sist i en flytt. Det är viktigt att tänka på att denna städning ska ske med en stor noggrannhet. Du som känner att du inte fixar en flyttstädning i Gävle kan anlita en städfirma så som Anettes Flyttstädning Sverige AB. Om du ändå vill ge det ett försök på egen hand, se till att planera! Genom god planering samt att du avsätter gott om tid gör att du lyckas med din flyttstädning. 

Planering är bra att göra

Redan innan du flyttar är det bra att planera in alla detaljer. Från att packa, till bära och transportera till när och hur du ska utföra din flyttstäd. Ju större bostad desto mer tid tar det att städa den så klart. Ha gott om tid och stressa inte, för då kan det hända att du får göra om det. Ofta är det så att hyresvärden besiktar städningen. Skulle han inte vara nöjd kan han anlita en städfirma, som han väljer, som du får betala för. Då kan det vara enklare att anlita flyttstäd Gävle på egen hand, innan!

Gör din flyttstädning enklare

Förenkla städningen genom att ha gott om tid, samt att du har rätt städmaterial hemma. Packa inte ner dammsugare med mera när du flyttar, så att du kan städa direkt efter. Sedan, se till att använda dig av en checklista, då har du bra koll på vad som ska göras och vad du har gjort. 

2 Jun 2020