Falkblick

Håller koll på de senaste trenderna

Är det viktigt var kontoret ligger?

Hur man inreder ett kontor, det är ofta mycket viktigt. Det ska tänkas på kontorsmöbler, ergonomi och annat. Men hur är det med vart man har sitt kontor? Spelar läget någon roll? Eller ska man bara ta en ledig kontorslokal vart den än finns? Det beror faktiskt helt på. Är det så att du har många kunder som kommer och går på ditt kontor, så är det att föredra en lokal som ligger ganska så centralt. Det så att de inte behöver åka allt för långt utanför staden så att säga. Om du sällan eller aldrig har besök, ja då kan ditt kontor ligga där du känner att du vill ha det.

Behöver man kontor idag?

Idag har man många möjligheter att jobba var man vill, tack vare internet och andra flexibla lösningar. En del väljer att jobba hemma, eller ute på ett fik på stan. Men ett kontor, där man har arbetskollegor är ändå viktigt. Möten med varandra utöver en chattruta på datorn är nästan ett måste. I alla fall ett par dagar i veckan. Man kan ha kontoret som en slags hemmahamn, dit man återvänder då och då. Kontoret som en hemmahamn och som en mötesplats blir avgörande framgångsfaktor, som inget företag vill vara utan. 

Lediga lokaler enkla att hitta

Den som är på jakt efter ett nytt kontor eller lediga lokaler av något slag kan hitta det på Relier.se, de erbjuder en mängd olika alteranativ som kan passa dig som behöver en plats att vara på.

 

24 Jun 2018